Студенти та викладачі інституту долучилася до важливої теми, яка об'єднує психологію, медицину та свідоме ставлення до здоров'я.
31 жовтня студенти та викладачі інституту відвідали яскравий та надзвичайно пізнавальний тренінг «Емоції на тарілці: психосоматична дієтологія в дії» від Владлени Петрик — психосоматолога, дієтолога та керівника центру FoodLIFE. Отримали нові знання, щодо того, як наші емоції буквально «живуть» у тілі й впливають на роботу внутрішніх органів та харчові звички. Пані Владлена поділилася власним досвідом і реальними історіями, які допомогли глибше зрозуміти зв'язок між стресом, емоціями й апетитом.
Практична частина з творчими завданнями дала можливість відчути себе, свої емоції й побачити, як вони проявляються через колір і рух. Атмосфера — тепла, підтримуюча й дуже ресурсна.
Після тренінгу залишилось відчуття легкості, натхнення та бажання піклуватися про себе не лише тілом, а й емоційно. Такі зустрічі нагадують, що турбота про ментальне здоров'я — це не розкіш, а необхідність, особливо в умовах сучасних викликів 💙
Щиро дякуємо Збройним Силам України 🇺🇦 за можливість жити, вчитися й розвиватися під мирним небом.

Окрема подяка компанії ДТЕК за підтримку та створення умов для таких важливих зустрічей! 🙏