Міжрегіональна Академія управління персоналом

Дніпровський інститут
м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 21

Навчальний курс «Правила Нельсона Мандели» на електронній платформі UNODC Global eLearning

Понеділок, 08 липня 2024
Навчальний курс «Правила Нельсона Мандели» на електронній платформі UNODC Global eLearning

Викладач кафедри психології Дніпровського інституту ПрАТ ВНЗ «МАУП» Едуард Абашія успішно пройшов навчальний курс «Правила Нельсона Мандели (Nelson Mandela Rules)» на електронній платформі «UNODC Global eLearning» та отримав сертифікат.

08 липня 2024 року викладач кафедри психології Дніпровського інституту ПрАТ ВНЗ «МАУП», правознавець, психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області, член Міжнародної асоціації психологів та консультантів із сексуальної освіти Едуард Абашія успішно пройшов навчальний курс «Правила Нельсона Мандели (Nelson Mandela Rules)» на електронній платформі «UNODC Global eLearning» та отримав сертифікат.

Даний курс розроблений Програмним Офісом Управління ООН з наркотиків та злочинності в Україні (UNODC).

Навчальний курс є ресурсом для працівників Державної кримінально-виконавчої служби України та сприяє гармонізації їх діяльності з міжнародними та європейськими стандартами поводження з ув’язненими та дотримання принципів прав людини.

Цей курс містить сім самостійних модулів, які допоможуть користувачеві зрозуміти та застосувати Правила Нельсона Мандели як загальновизнаний мінімальний стандарт управління в’язницями та поводження з ув’язненими. Він складається зі вступу, п’яти основних модулів, а також підсумкового оцінювання. Кожен основний модуль складається з теоретичної та практичної частини, остання знайомить користувача з конкретними сценаріями управління в’язницею. Розділи ресурсів по всьому курсу містять посилання на більш поглиблений технічний посібник. Курс був розроблений в першу чергу як практичний навчальний інструмент для тюремних офіцерів та інших службовців, які працюють у в’язницях. Це буде однаково актуальним для органів моніторингу та інспекції пенітенціарних установ та інших неурядових організацій, які сприяють реформі пенітенціарної системи відповідно до міжнародних стандартів і норм.

Доступні мови для проходження навчального курсу: арабська, англійська, французька, російська, бахаса, німецька, індонезійська, казахська, малайська, португальська, іспанська, тайська, в’єтнамська, українська.